fredag 6 maj 2011

Fredag

Det är fredag. Solen skiner. Om en stund skall jag äta räkmackautanbrödlunch med min älskade sambo på en uteservering. Visst är livet härligt ibland!

Den observante undrar vad som hände med kaseindieten. Lugn, bara lugn den påbörjas ikväll. Igår kom jag hem såpass sent att utlämningsstället hade stängt så jag har ännu inte hämtat ut mitt pulver.

De kommande veckorna är det fler kalas på gång och jag kommer att äta (naturligtvis endast LCHF-mat) vid dessa tillfällen och för övrigt blir det bara kasein.

Helgen är fullplanerad med kalas, städning, målning mm. Skönt att det snabbt blir måndag så man kan vila upp sig på jobbet :-)

Ikväll blir det någon form av träning. Eventuellt hänger näst äldste grabben med ut på powerwalk. Om inte det blir promenad blir det träningscykeln + en film. Det känns ganska lagom att köra drygt 1 h  träning varannan dag för mig så får min otränade kropp en chans att återhämta sig. Att gå snabbt känns riktigt bra, enda problemet är att jag får skavsår på insidan av låren.

Trevlig helg på er alla!

2 kommentarer:

  1. Rapportera gärna hur det går med proteindieten! Lycka till med träningen!

    SvaraRadera
  2. Tack!

    Snacka om snabb kommentar! Jag hade precis tryckt på publiceringsknappen!

    Jag återkommer som tidigare med viktnedgångsrapport varje månad.

    SvaraRadera